Toppers Concert 2022


Het avondje uit tijdens de Pinksterfeesten Delfzijl 2022

Het Toppers Concert 2022 in de Eemsdeltahal op zondag 5 juni 2022 wordt een groots meezingfeest. Met de liedteksten op grote schermen kan iedereen de vele bekende nummers meezingen. Alles zal de revue passeren - voor iedereen zit er wat bij. Alle muziek wordt live gebracht. En wat een line up! We pakken groots uit om er een schitterend en onvergetelijk feest van te maken. Met ruim 5 uur live muziek, 50 muzikanten, bekende Nederlandse en regionale artiesten en met een spectaculaire coverband. Deze avond mag je niet missen! 

Locatie
Eemsdeltahal Delfzijl (voorheen Evenementenhal), Handelskade West 26, Delfzijl. 

Tijden
De Eemsdeltahal is vanaf 20:00u open voor het publiek. Het Toppers Concert begint om 21:00u. We adviseren alle bezoekers om voor 21:00u binnen te zijn om niets te hoeven missen van het programma, artiesten etc. Het Toppers Concert zal omstreeks 01:45u zijn afgelopen. 

Kaarten
Klik hier voor informatie over de kaartverkoop. 

Dresscode
Er is geen formele dresscode, maar het is natuurlijk feest. Kom dus gerust in je mooiste feestkleding en voeg "a touch of gold" toe. 

Organisatie
Het Toppers Concert 2022 wordt georganiseerd door muziekvereniging "Koningin Wilhelmina" met medewerking van Grand Café Het Lokaal. 

Programma

Met een groot orkest, bekende artiesten en een spectaculaire coverband heeft het Toppers Concert een unieke programmering. Het podium en zaal zal prachtig zijn verlicht en aan de nodige special effects zal het niet ontbreken. Hieronder de deelnemers die voor een knallend muziekfeest gaan zorgen: 

John de Bever
John de Bever is een bekende Nederlandstalige zanger. Hij werd op 14-jarige leeftijd ontdekt door Pierre Kartner. Na een korte zangcarriere besloot hij zich toe leggen op een voetbalcarriere. In 2006 keerde John als zanger terug en wist al 32 top-100 hits te scoren. Dit met o.a. samenwerkingen met Marianne Weber en Jan Smit. Een van zijn grootste hits is "Je krijgt die lach niet van mijn gezicht" die op YouTube al meer dan 20 miljoen keer is afgespeeld. Frank van Etten
Frank van Etten is ook een bekende Nederlandstalige zanger. Hij treedt al sinds zijn 15e op en heeft meerdere hitnoteringen gehad in de top-100. Een van zijn grootste hits is "Een huisje op wielen", waar hij voor de remix heeft samengewerkt met Yes-R. Jetset Live!
Entertainment op topniveau brengen, dat is de missie van coverband JETSET LIVE! Een gedreven zanger, een spetterende zangeres en vier energieke topmuzikanten. Met JETSET LIVE! is er high energy en de absolute top bij het Toppers Concert. JETSET LIVE! staat garant voor een energieke en interactieve show met up-to-date repertoire voorzien van de vetste mash-ups en medleys. Outfits, uitstraling, repertoire en podiumpresentatie zijn tot in de puntjes verzorgd. Dit alles aangevuld met live VJ-beelden op LED screen, kortom een genot om naar te kijken. Met een custom made licht- en VJ-show, knallende shooters en CO2 is het één en al energie op het podium. 

Theo Driessen
Al meer dan 20 jaar trekt zanger Theo Driessen het land door met zijn smartlappenband DiepTriest. Hij brengt het Nederlandstalige lied met veel passie en overgave, maar vooral ook met humor. Hij mag zich inmiddels de huiszanger van "Koningin Wilhelmina" noemen en zal ook bij het Toppers Concert 2022 de zaal op de kop zetten. 

 

Sandy Goeree
Ruim 10 jaar is Sandy de frontvrouw geweest van DiepTriest. Tegenwoordig is de zangeres van de band Stageline en treedt ze op met haar one woman show. Als één brok dynamiet zal Sandy optreden samen met Koningin Wilhelmina en de zaal op de kop zetten met de grootste meezingers.  Koningin Wilhelmina
Het Harmonieorkest en Malletband van muziekvereniging "Koningin Wilhelmina" vormen met 50 muzikanten een orkest dat een bonte mix van zeer bekende nummers zal brengen die allemaal worden meegezongen. Dit ondersteunt door een combo met o.a. zanger Theo Driessen en zangeres Sandy Goeree. Of het nu de 'nummers van vroeger' zijn, de hits van de jaren '80, '90 of later, of de zomerhit van 2021..... alles passeert de revue. Koningin Wilhelmina staat onder muzikale leiding van Theo van Kruistum. 

Toegangskaarten

Toegangskaaren
Toegangskaarten voor het Toppers Concert zijn in de voorverkoop beschikbaar via: 

a) Van Dijks Kaashuis, Waterstraat 46, Delfzijl. 
b) Deze website. Klik hier om de bestelpagina te openen. 

Daarnaast zijn kaarten op zondag 5 juni vanaf 20:00u beschikbaar bij de entree van de Eemsdeltahal (zolang de voorraad strekt). 

Kaarten kosten: 
- Voorverkoop: EUR 10,00
- Aan de zaal (op 5 juni): EUR 12,50. 

Vragen

Vragen etc. over het Toppers Concert? 
Je kunt ons bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.