Sambamina

Sambamina

Een van de nieuwste onderdelen van onze vereniging is de sambaband "Sambamina".

De sambaband is te herkennen aan de Afro-Braziliaanse percussiemuziek. Samba's, Samba-Reggae's, en Maracatu's. De sambaband van muziekvereniging "Koningin Wilhelmina Delfzijl" doet er echter nog een schepje bovenop... Door het verweven van Nederlandstalige hits met de opzwepende ritmes is er een uniek concept ontstaan. 

De sambaband is zeer geschikt voor allerlei uiteenlopende evenementen zoals sportevenementen, braderieen, bedrijfsfeesten, bruiloften, multiculturele festiviteiten, kermissen etc.... Denk dan bijvoorbeeld aan de 4Mijl, Pinksterfeesten, Koningsdag. 

Onze enthousiaste slagwerkers zullen ervoor zorgen dat ieder optreden een beleving op zich wordt!

Meer informatie over Sambamina? Zie de Facebook-pagina  van Sambamina. 

Optreden boeken of prijsopgave? Neem hiervoor contact op met Band Management via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul onderstaand aanvraagformulier in. 

Aanvraag optreden vereniging

U kunt onderstaand formulier invullen om een optreden van (een onderdeel van) de vereniging aan te vragen. Band Management zal z.s.m. met u contact opnemen om de details verder af te stemmen en een offerte/prijsopgave toe te sturen.
Wat is uw naam?
Wat is uw e-mailadres?
Wat is uw telefoonnummer?
Tussen welke tijdstippen is het optreden gewenst? Bijvoorbeeld 13:00-16:00u.
Hier kunt u eventueel een extra toelichting/opmerking noteren.