Oud-papier

Oud papier

Muziekvereniging "Koningin Wilhelmina" haalt in Delfzijl en Farmsum periodiek oud-papier op. Op deze pagina leest u meer over de gebieden, ophaaldata en wijze van aanbieden.

Oud-papier is overal. Niet alleen folders en kranten, maar ook doordat we steeds meer spullen via Internet bestellen die in karton en papier worden verpakt. Maar ook ander verpakkingsmateriaal van artikelen is vaak van papier. Het recyclen van oud-papier is belangrijk. Het is eenvoudig en duurzaam voor het milieu. Gooi oud-papier niet bij het regulier afval, maar hou het apart. Onze vereniging biedt u een gemakkelijke en gratis service: periodiek halen wij het oud-papier bij u op. Koningin Wilhelmina haalt 8x per jaar oud-papier op. Wij doen dit in onderstaande gebieden als volgt:


Gebied A: In de Zand- en Platenbuurt (excl. Biessum/Uitwierde) halen wij huis-aan-huis het oud-papier op. Dit doen wij op bepaalde dinsdagavonden.
Gebied B: In gebied B (Delfzijl-Noord en centrum Delfzijl) halen wij op vooraf opgegeven adressen en sommige delen huis-aan-huis het oud-papier op. Dit doen wij op bepaalde dinsdagavonden.
Gebied C: In de wijk Oud-West en Doklanden halen wij huis-aan-huis het oud-papier op. Dit doen wij op bepaalde maandagavonden.
Gebied D: In gebied D (Delfzijl-overig en Farmsum) halen wij op vooraf opgegeven adressen het oud-papier op. Dit doen wij op bepaalde maandag- en dinsdagavonden.

Ophaalschema oud-papier 2019

Uw oud-papier moet uiterlijk 18:30u bij de weg staan op onderstaande data:

Gebieden C en D    
(maandagen)   
Gebieden A en B    
(dinsdagen)  
Maandag 7 januari Dinsdag 8 januari
Maandag 25 februari Dinsdag 26 februari
Maandag 15 april Dinsdag 16 april
Maandag 27 mei Dinsdag 28 mei
Maandag 8 juli Dinsdag 9 juli
Maandag 26 augustus Dinsdag 27 augustus
Maandag 14 oktober Dinsdag 15 oktober
Maandag 2 december Dinsdag 3 december

  

Wijze van aanbieden oud-papier

  • Oud-papier gebundeld of in (kartonnen) dozen. Dit zodat het niet wegwaaid.
  • Het oud-papier moet langs de kant van de weg worden neergezet, op de plek waar ook de afvalcontainer wekelijks wordt neergezet. Alleen als deze plek niet mogelijk is, zet het oud-papier dan langs de kant van de openbare weg bij uw huis (wij halen het meeste oud-papier op met een vuilniswagen).

Wat moet niet bij het oud-papier worden gestopt?

  • Oud-papier moet niet in plastic-tassen/vuilniszakken etc. zitten;
  • Plastic mag niet bij oud-papier;
  • Geen piepschuim.

Vragen/contact

Voor al uw vragen over oud-papier kunt u ons per e-mail bereiken via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en telefonisch via 06 52 330 508.

Contactpersoon voor de oud-papier actie is Nicole Voorzee-Fennema.

E-mail herinnering bij de weg zetten oud-papier

Als extra service bieden wij u graag de mogelijkheid om per e-mail tijdig een herinnering te ontvangen wanneer wij weer langskomen om het oud-papier op te halen. Indien u hiervan gebruik wilt maken, vul dan dit formulier in.