Oud-papier

Oud papier

Muziekvereniging "Koningin Wilhelmina" haalt in Delfzijl en Farmsum periodiek oud-papier op. Op deze pagina leest u hier meer over. 

Per 1 januari 2021 nieuwe wijze van inzameling oud-papier
Op 23 en 24 november 2020 hebben wij voor de laatste keer op de 'oude stijl' oud-papier opgehaald. Vanaf 1 januari 2021 gaat er veel veranderen. Wij organiseren het ophalen van oud-papier niet meer zelf, maar dit wordt door de gemeente en Virol georganiseerd. Zij zijn voor het ophalen van oud-papier verantwoordelijk. Muziekvereniging "Koningin Wilhelmina" zal vanaf 1 januari 2021 wel blijven deelnemen aan het periodiek ophalen van oud-papier. Op 8 routes zullen wij elke 6 weken in Delfzijl en Farmsum de gemeente en Virol helpen om de grijze oud-papier kliko's leeg te maken. Ter info staat onderaan deze pagina een kaart met daarop het gebied van deze 8 routes. 

Meer informatie en ophaaldata
Alle afspraken die wij met adressen hadden over het ophalen van oud-papier vervallen per 31-12-2020. De gemeente Delfzijl heeft of zal iedereen in Delfzijl/Farmsum informeren over de wijze van inzameling van oud-papier per 1-1-2021.

Ga hier naar de website van de Gemeente Eemsdelta. Vul uw adres in, en u ziet precies wanneer het oud-papier wordt opgehaald. De oud-papier container moet uiterlijk 17.00u aan de weg staan.